0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Servicii

Pachete complexe care te vor ajuta sa ai parte de servicii impecabile

Avantajele tale

 • Nuamcontabil.ro a fost dezoltat de un grup de Antreprenori pentru Antreprenori.
 • Cunoastem asteptarile unui Antreprenor si tocmai de aceea raspundem celor mai exigente solicitari!
 • Contabil acreditat CECCAR, dedicat afacerii tale!
 • Raspundem oricarei solicitari in cel mult 8 ore!
 • Prelucram documentele contabile pana in data de 20 a fiecarei luni!
 • Op-urile aferente taxelor si impozitelor, iti sunt transmise pana in data de 23 a fiecarei luni!
 • La fiecare 3 luni, iti punem la dispozitie un raport economico-financiar, referitor la activitatea companiei tale!

 

Doar in cadrul companiei noastre vei reusi sa ai parte de contabili cu experienta care iti pot raspunde si veni in ajutor chiar si in mai putin de 10 ore. Daca pana in acest moment nu ai un contabil sau, mai rau, nu esti multumit de contabilul actual, este momentul sa faci o schimbare!
La Nu Am Contabil beneficiezi de urmatoarele servicii:

 • Contabilitate SRL
 • Contabilitate PFA
 • Infiintare Societati
 • Completare si Depunere Declaratie Unica Persoana Fizica
 • Contabilitate Specifica pentru Fonduri Nerambursabile

Daca ai nevoie de un contabil cu experienta, specialistii nuamcontabil.ro iti stau la dispozitie! Lasa-ne mesajul tau si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un expert contabil ce iti va oferi toate informatiile necesare!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  servicii contabilitate 1

  Contabilitate SRL

  Ai infiintat o societate noua si ai nevoie de un contabil? Ai o afacere, dar nu esti multumit de actualul contabil? La noi gasesti expertii care te pot ajuta! Nu Am Contabil este una dintre cele mai bine cotate firme de servicii contabilitate, unde vei gasi profesionisti cu foarte mare experienta, servicii impecabile si preturi avantajoase.
  Daca vrei sa ai o afacere de succes, alege sa lucrezi cu o firma de contabilitate de succes! Cu profesionalism, de la antreprenori, pentru antreprenori.

  Contabilitate PFA

  Atunci cand iti pasa de afacerea ta, alegi sa lucrezi doar cu cei mai buni specialisti. Mai ales cand vine vorba de servicii contabilitate, care este un serviciu foarte complex. Nu Am Contabil iti pune la dispozitie un expert contabil dedicat care se va asigura ca afacerea ta va avea cele mai bune rezultate. Nu trebuie sa faci tu totul si nici nu mai trebuie sa lucrezi cu alti contabili a caror activitate nu te multumeste.
  De acum, poti conta pe noi pentru cele mai bune servicii, strategii si rezultate!

  servicii pfa
  servicii contabilitate 3

  Infiintare Societati

  Vrei sa iti deschizi o firma, dar fara toata alergatura si bataile de cap? Ne ocupam noi de asta pentru tine! Vom prelua toata documentatia obligatorie, vom intocmi toate hartiile necesare si le vom depune in locul tau. Si odata ce totul va fi gata la registrul Comertului, te anuntam, ca sa iti poti incepe activitatea. Cu specialistii Nu Am Contabil tot ce parea complicat, devine mult mai usor. Pentru ca anii de experienta in domeniu isi spun cuvantul.
  Niciodata nu a fost atat de usor sa iti deschizi o firma, nu e asa?

  Declaratie Unica PF

  Trebuie sa completezi si sa depui declaratia unica, dar nu esti tocmai la curent cu ce modificari se aproba, cu termenele de depunere sau felul in care trebuie sa o intocmesti? Nicio problema! Expertii Nu Am Contabil cunosc la perfectie toate aceste detalii si stiu exact ce au de facut pentru ca tu sa iti respecti responsabilitatile legale! Si daca tot stim ce e de facut, facem noi in locul tau! Contacteaza-ne si iti garantam ca te vei bucura de cele mai bune rezultate!

  declaratie unica
  servicii contabilitate 5

  Fonduri Nerambursabile

  Toata activitatea ulterioara atragerii de fonduri europene necesita o contabilitate foarte complexa. Si pentru ca stim ca ai nevoie de un expert de incredere, alaturi, in implementarea proiectului, iti punem la dispozitie pe cei mai buni dintre cei mai buni. La Nu Am Contabil vei gasi partenerul potrivit care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea si sa ai parte de succesul pe care ti-l doresti!
  Noi suntem aici pentru tine! In momentul in care vei intelege care sunt nevoile companiei tale, vei reusi sa faci cele mai bune alegeri.

  Noi suntem aici pentru tine si nevoile tale!

  Compania noastra se numara in topul celor mai de succes din randul firmelor de contabilitate. La noi vei gasi pachete complexe care te vor putea ajuta sa ai parte de servicii contabilitate impecabile. Doar in cadrul companiei noastre vei reusi sa ai parte de contabili cu experienta pregatiti sa faca fata tuturor provocarilor. Contacteaza-ne si iti vom demonstra cat de mult conteaza sa ai in echipa ta persoane de incredere! Noi vom lucra cot la cot cu tine pentru ca societatea ta sa prospere si sa aiba parte de cele mai bune rezultate!


  Te vom ajuta in toate problemele si ne vom asigura intotdeauna ca vei primi rapoartele la timp si ca vei sti care este situatia reala a afacerii tale. Fara contabilitate afacerea ta nu poate exista. De aceea este important sa investesti intr-un bun contabil care sa nu greseasca niste calcule care se pot rezolva extrem de usor. Profita acum de cele mai bune servicii, la unele dintre cele mai bune tarife de pe piata!

  Daca tot ce iti doresti este sa ai rezultate optime, atunci trebuie sa colaborezi cu noi! Doar asa vei invata ce inseamna cu adevarat calitatea serviciilor de contabilitate si vei realiza cum iti poti administra afacerea pentru a avea parte de cele mai bune rezultate.