Politica de confidentialitate

Date Prelucrate:

Atunci cand va abonati sau solicitati informatii privitoare la contabilitate si analiza economico-financiara, sunteti de accord sa ne furnizati date care au caracter personal, respective – adresa de –mail, nume si prenume, numar de telefon, domeniul de interes. Nicio alta informatie personala nu va este solicitata exceptandu-le pe cele din formularul de contact, atunci cand decideti sa solicitati informatii privitoare la serviciile de contabilitate si analiza economico-financiara.

Scopul prelucrarii datelor personale oferite:

Datele cu caracter personal puse la dispozitie de dumneavoastra sunt colectate si prelucrate de S.C. MP Business Media Concept SRL in scopul de a va transmite informari privitoare la domeniul de interes furnizat in cadrul formularului de abonare sau de solicitare informatii, sau orice alte informari privitoare la prestarea serviciilor S.C. MP Business Media Concept SRL.

Astfel, prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza conform consimtamantului dumneavoastra si numai pentru scopul declarat de a primi informatii privitoare la serviciile oferite de S.C. MP Business Media Concept SRL, elaborarea, implementarea si monitorizarea proiectelor financiar-contabile. In aces fel, prelucrarea datelor se realizeaza fara a se limita pentru urmatoarele activitati:

Verificarea documentelor contabile,
Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale,
Intocmirea situatiilor financiare,
Intocmirea analizelor economico-financiare si altele.

Prelucrarea datelor care au caracter personal are ca scop intocmirea documentatiilor aferente si pentru a facilita desfasurarea activitatilor în legaturacu activitatea economico-financiara.

In vederea îndeplinirii obligațiilor legale, comunicam aceste date catre autoritasi publice, terți sau imputerniciti.

Se prelucreaza date cu caracter personal in scop de informare si promovare a serviciilor oferite de S.C. MP Business Media Concept SRL si a evenimentelor pe care le organizăm, temeiul acestei prelucrari fiind consimtamantul dumneavoastra.

Acces la datele dumneavoastra:

In vederea unei admimistrari corecte a informatiilor cu caracter personal pe care S.C. MP Business Media Concept SRL le detine, va comunicam faptul ca datele dumneavoastra sunt in baza noastra de date intrucat ele au fost introduse in vederea solicitarii anumitor informatii, in procesul de comunciare cu S.C. MP Business Media Concept SRL. Niciuna dintre datele personale mentionate de dumneavoastra prin formularul de contact sau abonarea la newsletter, nu va fi furnizata niciun tert.

Drepturile Dumneavoastra:

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate si pastrate, se va lua in considerare durata contractuala pana la indeplinirea obligatiilor contractuale, respective scopului, termenului de arhivare prevazute de dispozitiile legale in materie.

Pentru o infomare corecta, va comunicam faptul ca Regulamentul ofera urmatoarele drepturi persoanelor carora li se prelucreaza datele care au caracter personal:

Dreptul de acces
Dreptul la rectificarea datelor
Dreptul la stergerea datelor “ dreptul de a fi uitat”
Dreptul la restrictionarea prelucrarii,
Dreptul la opozitie
Dreptul cu privire la procesul decisional individual autotomatizat, inclusive crearea de profiluri
Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal,
Dreptul la cale de atac judiciara,
Dreptul de a fi notificat de catre operator.

Acces la datele dvs.?

In permanenta aveti posibilitatea de a modifica datele dumneavoastra prin accesarea sectiunii formular de contact. Va puteti dezabona de la orice informare a S.C. MP Business Media Concept SRL prin transmiterea unei notificari in acest sens, utilizand adresa de e-mail a companiei.

Orice alte solicitari cu privire la datele cu caracter personal pe care le-ati transmis S.C. MP Business Media Concept SRL, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor dumenavoastra, le puteti transmite pe adresa office@businessmediaconcept.ro

S.C. MP Business Media Concept SRL va pune la dispozitie datele /informatiile solicitate de dumneavostra in format electronic cu proxima ocazie exceptand cazul in care solicitati sa va fie transmise in orice alt format.

Parte din Grupul de firme Business Media Strategy S.A.
Strada TURTURELELOR, Nr. 62, Scara 2, Etaj 8, Ap. 17, sector 3, Bucuresti

031 434 37 98 0739 281 528
office@nuamcontabil.ro