0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Infiintare Societati

Afacerea ta capata forma. Juridica.
infiintare societati 1

Impreuna De La Inceput

A-ti transforma in realitate ideea de business presupune o doza foarte mare de calm, timp, atentie si disponibilitate. La noi le gasesti pe toate! Suntem pregatiti sa te ajutam sa iti incepi afacerea!

Iti transmitem o lista cu informatiile si documentele necesare

Ne trimiti materialele solicitate prin email, posta, curier sau cum iti este mai confortabil

Pregatim toate documentele ce urmeaza a fi depuse

Semnezi electronic sau personal documentele necesare pentru infiintare

Depunem toate documentele necesare la institutiile abilitate

Iti predam dosarul complet de indata ca firma este infiintata

Te ajutam sa castigi timp si sa iti infiintezi rapid societatea in care iti vei desfasura activitatea! Contacteaza echipa nuamcontabil.ro si afla cat timp dureaza totul!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  Te ajutam sa castigi timp si sa iti infiintezi rapid societatea in care iti vei desfasura activitatea! Contacteaza echipa nuamcontabil.ro si afla cat timp dureaza totul!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau   Partenerul ideal la infiintare societati se cunoaste, nu-i asa? Pentru ca momentul in care decizi ca vrei sa iti incepi afacerea este unul de importanta majora. Intelegem perfect starea de agitatie, combinata cu cele de bucurie, nerabdare si entuziasm, caracteristice inceputului antreprenorial, asa ca vrem sa facem noi lucrurile sa se intample pentru tine.


   Da! Adica preluam de la tine si o parte din informatiile si documentele necesare infiintarii societatii tale, dar si toata umblatura aferenta. Nu mai trebuie sa iti faci liste peste liste si nici sa ai de-a face cu functionarii care au si zile rele. Ne contactezi, iti putem oferi consultanta pentru a alege forma juridica potrivita pentru tine si de restul ne ocupam noi.

    

   Alege Nu Am Contabil pentru infiintare societati!

   infiintare societati 2