0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Fonduri Nerambursabile

Cel mai bun serviciu de contabilitate specifica
fonduri nerambursabile 1

Atributii si expertiza

Serviciile de contabilitate specifica Fondurilor Europene iti asigura o buna functionalitate a companiei, dar si siguranta ca nu vei avea cum sa dai gres cu luarea deciziilor. Cu nuamcontabil.ro, beneficiezi de:

Analiza inregistrarii la autoritatea contractanta

Sistem intern de indosariere

Inregistrarea documentelor

Stabilirea monografiei contabile

Inregistrarea contabila a proiectului

Consultanta in integrarea balantei proiectului

Ai o firma ce a atras fonduri europene si ai nevoie de un contabil cu experienta? Apeleaza la specialistii din echipa nuamcontabil.ro si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un expert contabil!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  Te ajutam sa castigi timp si sa iti infiintezi rapid societatea in care iti vei desfasura activitatea! Contacteaza echipa nuamcontabil.ro si afla cat timp dureaza totul!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau
   Atunci cand ne referim la contabilitatea specifica pentru fonduri nerambursabile, ne gandim la complexitatea acesteia. Aceasta ramura a contabilitatii cuprinde numeroase actiuni precum:

   • Analiza modalitatii de inregistrare solicitata de catre Autoritatea Contractanta
   • Definirea unui sistem intern de indosariere si inregistrare a documentelor aferente proiectului finantat
   • Stabilirea monografiei contabile adaptata pe specificul clientului si al finantarii
   • Inregistrarea contabila a proiectului finantat de catre specialistii nostri
   • Consultanta in integrarea balantei aferenta proiectului finantat in contabilitatea proprie a clientului   Toate aceste servicii iti sunt disponibile daca vei alege sa colaborezi cu noi. Toate cele mentionate mai sus iti asigura o buna functionalitate a companiei, dar si siguranta ca nu vei avea cum sa dai gres cu luarea acestei decizii.   Noi suntem aici pentru tine! In momentul in care vei intelege care sunt nevoile companiei tale, vei reusi sa faci cele mai bune alegeri. Complexitatea serviciilor de contabilitate pentru fonduri nerambursabile oferite de catre compania noastra, vin in ajutorul tau pentru a-ti face compania sa functioneze asa cum legea prevede. Este momentul oportun sa lasi toata aceasta treaba pe mainile unor profesionisti!

   Contacteaza-ne si nu vei regreta!

   In cadrul companiei noastre vei gasi doar persoane special abilitate care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea si sa ai parte de succesul pe care ti-l doresti!

   fonduri nerambursabile 2