0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Fonduri Nerambursabile

Cel mai bun serviciu de contabilitate specifica
fonduri nerambursabile 1

Atributii si expertiza

Serviciile de contabilitate specifica Fondurilor Europene iti asigura o buna functionalitate a companiei, dar si siguranta ca nu vei avea cum sa dai gres cu luarea deciziilor. Cu nuamcontabil.ro, beneficiezi de:

Analiza inregistrarii la autoritatea contractanta

Sistem intern de indosariere

Inregistrarea documentelor

Stabilirea monografiei contabile

Inregistrarea contabila a proiectului

Consultanta in integrarea balantei proiectului

Ai o firma ce a atras fonduri europene si ai nevoie de un contabil cu experienta? Apeleaza la specialistii din echipa nuamcontabil.ro si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un expert contabil!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  Te ajutam sa castigi timp si sa iti infiintezi rapid societatea in care iti vei desfasura activitatea! Contacteaza echipa nuamcontabil.ro si afla cat timp dureaza totul!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau


   Echipa Nu Am Contabil este formata din specialisti pregatiti sa iti ofere cele mai bune sfaturi si solutii pentru contabilitatea specifica companiilor ce au accesat fonduri nerambursabile. Aceasta este mai complexa decat contabilitatea firmelor ce nu au contractat astfel de fonduri, insa nu trebuie sa iti faci griji.  Specialistii nostri te vor ajuta la orice pas si impreuna vom depasi orice piedica. Esti mai aproape de reusita daca te asista o echipa de experti de la nuamcontabil.ro. 

    

   Suntem aici pentru tine! Daca intelegi care sunt nevoile companiei tale, vei face cele mai bune alegeri! Serviciile de contabilitate pentru fonduri nerambursabile 2022 oferite de catre Nu Am Contabil vin in ajutorul tau pentru a-ti face compania sa functioneze asa cum prevede legea. Este momentul oportun sa lasi toata aceasta treaba pe mainile unor profesionisti!

    

   Contacteaza-ne si nu vei regreta! In cadrul companiei noastre vei gasi doar persoane special abilitate care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea si sa ai parte de succesul pe care ti-l doresti!

    

   Ce presupune contabilitatea specifica pentru fonduri nerambursabile? 

    

   Asa cum am mentionat mai devreme, contabilitatea specifica pentru Fonduri Europene Nerambursabile 2022 este complexa si cuprinde numeroase actiuni pe care le enumeram in continuare: 

    

   • analiza modalitatii de inregistrare solicitata de catre Autoritatea Contractanta
   • definirea unui sistem intern de indosariere si inregistrare a documentelor aferente proiectului finantat
   • stabilirea monografiei contabile adaptata pe specificul clientului si al finantarii
   • inregistrarea contabila a proiectului finantat de catre specialistii nostri
   • consultanta in integrarea balantei aferenta proiectului finantat in contabilitatea proprie a clientului. 

    

   Toate aceste actiuni sunt menite sa asigure buna functionalitate a companiei si succesul implementarii si monitorizarii proiectului. 

   fonduri nerambursabile 2
   Declaratie Unica PF - NuAmContabil

   De ce sa alegi Nu Am Contabil pentru servicii de contabilitate specifica pentru Fonduri Europene Nerambursabile 2022? 

    

   Echipa nuamcontabil.ro are o experienta vasta in acordarea serviciilor specifice de contabilitate pentru firmele ce au accesat Fonduri Europene Nerambursabile. Oferim cele mai bune servicii de consiliere, personalizate, astfel incat pe durata implementarii si monitorizarii, proiectul tau sa aiba sanse reale de succes si afacerea ta sa prospere. Ne bazam deciziile si propunerile pe analize riguroase ale oportunitatile de dezvoltare prin intermediul fondurilor nerambursabile. 

    

   Iti punem la dispozitie toate cunostintele, expertiza si profesionalismul echipei noastre, astfel incat sa nu se strecoare nicio greseala in contabilitatea firmei tale. Reusim nu doar sa intrunim asteptarile clientilor, dar sa le si depasim! 

    

   De-a lungul timpului, am acumulat experienta intr-o gama larga de domenii de activitate, astfel incat indiferent de specificul firmei tale, vom sti exact care este reteta succesului. Nu conteaza daca esti la inceput de drum sau daca esti o prezenta veche pe piata: te poti baza pe echipa nuamcontabil.ro pentru atingerea tuturor obiectivelor si pentru asigurarea unor servicii contabile de top. 

    

   Pentru echipa Nu Am Contabil, nimic nu este imposibil. Ne plac provocarile, iar contabilitatea unei firme ce a accesat fonduri nerambursabile 2022 va fi ,,floare la ureche”. Iti garantam ca vei fi multumit si ca nu vei avea emotii in momentul predarii rapoartelor lunare. La finalul monitorizarii proiectului, vei putea trage linie si vei observa ca alaturi de contabilul potrivit si de Fonduri Europene, compania ta a prosperat. 

    

   Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii!