0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Despre Noi

De la antreprenori pentru antreprenori

Servicii de contabilitate pentru tine si afacerea ta

Iti oferim cea mai potrivita consultanta si o contabilitate care sa asigure succesul afacerii tale, indiferent ca esti la inceput sau un antreprenor experimentat! Dam dovada de competenta in tot ceea ce facem si obtinem cele mai bune rezultate pentru tine si toti clientii nostri.

despre noi 1
Oferim suport digital si
comunicare constanta

Intelegem ca lumea este in continua schimbare si acceptam nevoia clientilor de a primi suport in timp real

despre noi 2
Avem o echipa bine sudata de profesionisti cu experienta

Doar construind un mediu de lucru sanatos si performant, putem asigura clientilor nivelul de eficienta cerut

despre noi 3
Monitorizam modificarile si
noutatile legislative

Pentru a putea oferi clientilor nostri cele mai bune sugestii si pentru a asigura mereu o activitate corecta

Daca ai nevoie de un contabil care sa iti inteleaga afacerea cat mai bine, asteptam mesajul tau! In scurta vreme un expert contabil te va contacta pentru a-ti oferi toate raspunsurile si informatiile de care ai nevoie, inainte de a incepe sa lucrezi cu noi.

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  Cine suntem

  Nuamcontabil.ro este o firma de top ce ofera servicii de contabilitate de la antreprenori, pentru antreprenori. Indiferent ca te afli la inceput de drum sau esti deja un antreprenor experimentat, iti punem la dispozitie o echipa de specialisti cu experienta relevanta. Acestia sunt mereu pregatiti sa iti ofere sprijin economico-financiar si legislativ, pentru toate proiectele tale.


  Mai mult decat atat, iti oferim suport in legatura cu institutiile statului si daca esti persoana fizica. Cum? Realizand toate demersurile necesare fie pentru completarea si depunerea declaratiei unice, fie pentru infiintarea unei societati.


  Ia legatura cu noi si iti garantam ca vom contribui la succesul afacerii tale! Pentru ca rezultatele tale sunt cartea noastra de vizita. Aici vei gasi personal atent, pregatit si dispus sa iti ofere servicii profesionale. Valorile, misiunea si strategiile sunt doar cateva dintre calitatile pe care le avem. In cele ce urmeaza vei afla exact de ce este recomandat sa colaborezi cu noi. Valorile companiei sunt numeroase si iti vor asigura cele mai bune rezultate.

  Contabilitate 0
  Contabilitate Specifica 0
  Legislatie 0

  Daca ai nevoie de un contabil care sa iti inteleaga afacerea cat mai bine, asteptam mesajul tau! In scurta vreme un expert contabil te va contacta pentru a-ti oferi toate raspunsurile si informatiile de care ai nevoie, inainte de a incepe sa lucrezi cu noi.

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau


   Daca ai nevoie de un contabil care sa iti inteleaga afacerea cat mai bine, asteptam mesajul tau

    Nume
    Email
    Telefon
    Mesajul tau


    misiune

    Misiunea noastra principala este aceea de a-ti oferi serviciile de contabilitate si consultanta personalizata care sa asigure succesul afacerii tale. In plus, cautam intotdeauna:

    • Sa oferim clientilor nostri sfaturi strategice si practice pentru a le permite sa-si atinga potentialul maxim si sa faca fata provocarilor unui mediu economic in continua schimbare.
    • Sa ne bucuram de munca noastra, construind relatii solide cu clientii, colegii, partenerii etc.
    • Sa oferim un mediu de lucru stimulativ si plin de satisfactii.
    • Sa aducem plus valoare comunitatii pe care o deservim.
    Vziune

    nuamcontabil.ro isi propune sa fie recunoscut ca un lider proactiv, orientat spre rezultate, ce lucreaza in colaborare cu clientii pentru a oferi excelenta in mediul antreprenorial prin servicii si solutii legislative-financiare operationale si strategice.

     

    Mai mult decat atat, viziunea noastra pe termen lung consta in dezvoltarea continua a brandului si a serviciilor de contabilitate si consultanta pe care le oferim, astfel incat sa fim optiunea numarul unu pentru toti antreprenorii si viitorii antreprenori din Romania.

    Valori

    Contabilitatea si accesul la piata de business ne-au invatat un lucru foarte important. Oamenii conteaza! De aceea ne-am propus sa castigam incredere traind si profesand dupa principii de valoare pe care ni le-am setat de-a lungul timpului. Treptat, aceste principii s-au solidificat si transformat intr-un set de valori ce ne reprezinta intru totul:

     

    • Actionam cu integritate
    • Incurajam excelenta
    • Ne asumam responsabilitatea
    • Oferim respect

    Vino sa vezi ce putem face pentru afacerea ta! Solicita o sesiune de consultanta GRATUITA!

     Nume
     Email
     Telefon
     Mesajul tau


     Vino sa vezi ce putem face pentru afacerea ta! Solicita o sesiune de consultanta GRATUITA!

      Nume
      Email
      Telefon
      Mesajul tau