0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Declaratie Unica PF

Intocmim si depunem declaratia unica pentru tine
declaratie unica 1

Esti persoana fizica

Si ai realizat individual sau intr-o forma de asociere, venituri/pierderi din Romania sau/si din strainatate? Atunci trebuie sa stii ca datorezi impozit pe venit si contributii sociale obligatorii. Specialistii nuamcontabil.ro te pot sprijini cu completarea si depunerea: 

Declaratiei privind impozitul pe veniturile realizate in Romania impuse in sistem real, precum si a contributiilor sociale datorate

Declaratiei privind impozitul pe veniturile realizate in Romania impuse pe baza de norme de venit

Apeleaza la specialistii din echipa nuamcontabil.ro pentru sprijin! Lasa-ne mesajul tau si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un expert contabil!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  Daca ai nevoie de un contabil cu experienta, specialistii nuamcontabil.ro iti stau la dispozitie! Lasa-ne mesajul tau si in maxim 24 de ore vei fi contactat de un expert contabil ce iti va oferi toate informatiile necesare!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau   Datorezi taxe statului ca urmare a diverselor forme de venit obtinute pe teritoriul sau inafara tarii? Atunci cu siguranta va trebui sa completezi si sa depui o declaratie unica.

   Potrivit legii, aceasta responsabilitate revine persoanelor fizice care au realizat venituri in anul de impunere,
   – pana la data de 25 mai inclusiv, pentru declararea impozitului anual pe venit si a contributiilor sociale aferente veniturilor realizate in anul precedent;
   – pana la data de 25 mai inclusiv, pentru declararea veniturilor estimate ca vor fi realizate de persoanele fizice ]n anul curent. Acesta declaratie unica trebuie depusa si de catre persoanele fizice care nu realizeaza venituri si care au optat pentru plata contributiei de asigurari sociale de sanatate.
   In cazul in care ai inceput o activitate in cursul anului fiscal sau daca obtii venituri ca urmare a cedarii folosintei bunurilor din patrimoniul personal si nu ai avut, pana la aceasta data, obligatia depunerii declaratiei unice, termenul de depunere este de 30 de zile de la data producerii evenimentului/incheierii contractului intre parti.
   In echipa nuamcontabil.ro vei gasi specialistii care iti pot oferi toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a intelege mai bine responsabilitatea ta legala. De asemenea, ne asiguram ca declaratia sa fie completata corect si depusa la timp, iar tu nu va trebui sa iti ai faci griji pentru ea!
   declaratie unica 2