0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Contabilitate SRL

Contabil autorizat desemnat pentru afacerea ta
contabilitate srl 1

De La Cifre, La Succes

Structura serviciilor contabile lunare este complexa si respectarea ei asigura performanta buna a afacerii tale. Serviciile Contabile  pe care nuamcontabil.ro ti le asigura, sunt:

Inregistrarea cronologică a articolelor contabile pe baza documentelor primare intocmite de client

Intocmirea registrului de incasari

Intocmirea registrului de plati

Intocmirea jurnalului pentru vanzari

Intocmirea jurnalului pentru cumparari

Intocmirea registrului de casa

Intocmirea registrului jurnal

Elaborarea si transmiterea balantelor de verificare lunare

Intocmirea si depunerea bilantului contabil

Intocmirea statelor de plata a salariilor

Reprezentare sau asistenta in cazul controalelor fiscale

Intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele

Evidenta mijloace fixe si calcul amortizare lunara

Evidenta analitica si sintetica clienti / furnizori

Reglarea fiselor de evidenta pe platitor si obtinerea certificatelor de atestare fiscala

Elaborarea si depunerea declaratiilor

Intocmirea si depunerea declaratiilor privind obligatiile aferente drepturilor de personal

Intocmirea si transmiterea Registrului general de evidenta salariatilor, evidenta Resurse umane

Ai o societate nou infiintata sau nu esti multumit de contabilul actual? Solicita o sesiune de consultanta gratuita la nuamcontabil.ro si afla ce putem face pentru tine!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  Ai o societate nou infiintata sau nu esti multumit de contabilul actual? Solicita o sesiune de consultanta gratuita la nuamcontabil.ro si afla ce putem face pentru tine!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau


   Serviciile de contabilitate sunt esentiale pentru o companie, indiferent daca este nou infiintata sau daca doreste sa isi dezvolte potentialul la capacitate maxima. Daca ai o firma, este important sa atragi in jurul tau experti care sa te ajute sa te dezvolti si sa iti ofere solutii la toate problemele, inclusiv cele contabile. Echipa nuamcontabil.ro iti vine in ajutor ori de cate ori ai nevoie si poate deveni partenerul tau de cursa lunga! Raspundem oricarei solicitari in mai putin de 10 ore, astfel ca tu sa poti incepe o noua zi cu zambetul pe buze si cu mai putine griji. Lasa contabilitatea firmei in mainile noastre si concentreaza-te pe obiectivele tale! Indiferent daca ai societate nou infiintata sau daca esti de ceva timp pe piata si vrei sa schimbi contabilul, suntem la doar un telefon distanta. Programeaza-te pentru o sesiune de consultanta gratuita si vom analiza impreuna situatia firmei tale, oferindu-ti cel mai bun plan de actiune! 

    

   Cui se adreseaza serviciile nuamcontabil.ro? 

    

   Serviciile de contabilitate SRL oferite de nuamcontabil.ro se adreseaza tuturor SRL-urilor si SRL-D-urilor, indiferent daca sunt recent infiintate sau nu. Indiferent de momentul in care decizi ca ai nevoie de ajutor contabil, iti vom oferi tot suportul necesar. Nu trebuie sa iti pierzi entuziasmul si energia cu probleme contabile. Lasa birocratia in seama noastra si concentreaza-te pe dezvoltarea afacerii! 

   Nuamcontabil.ro va fi partenerul de care ai nevoie: serios, cu experienta si expertiza, conectat la realitatile fiscal-legislative aflate in continua schimbare. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta costurilor: oferim cele mai bune tarife contabilitate SRL! 

   contabilitate srl 2
   Contabilitate SRL - NuAmContabil

   De ce sa apelezi la nuamcontabil.ro? 

    

   Sunt numeroase motivele pentru care merita sa apelezi la o firma de contabilitate si sa nu iti mai faci griji in privinta tuturor documentelor si termenelor limita pentru depunere. Cel mai important este ca vei avea mai mult timp pentru a te perfectiona, din momentul in care apelezi la servicii externe de contabilitate SRL si contabilitate SRL-D. 

    

   Principalele motive pentru care sa apelezi la nuamcontabil.ro: 

   • economisesti timp pretios: misiunea ta de antreprenor nu ar trebui sa implice si lupta cu birocratia si nici nu trebuie sa inveti contabilitate; lasa aceste aspecte in seama noastra si concentreaza-te pe misiunea ta 
   • orice ar spune unele persoane, contabilitatea nu este simpla; poti invata bazele, insa nu poti avea suficient timp sa inveti toate micile detalii care fac diferenta si nici nu ai timpul necesar pentru a fi la curent cu noutatile din domeniu 
   • nu lasa modificarile pentru SRL-D contabilitate sau contabilitate SRL sa atraga penalitati sau amenzi; orice document contabil trebuie verificat si depus la termenul stabilit, asa ca lasa totul in seama noastra
   • echipa noastra este formata din experti contabili autorizati CECCAR, auditori, consultanti fiscali, economisti si juristi, care vor face tot posibilul pentru ca firma ta sa aiba o contabilitate impecabila 
   • misiunea noastra nu este doar aceea de a prelua documentele contabile; iti oferim un intreg sistem de suport 
   • personalizam serviciile oferite pentru contabilitate SRL sau SRL-D 
   • optimizam constant serviciile oferite, astfel incat sa iti oferim cele mai bune sfaturi si cel mai bun contabilitate SRL pret 
   • contribuim cu adevarat la succesul companiei tale 
   • ne asumam raspunderea pentru toate documentele intocmite de noi 
   • oferim servicii pentru toate domeniile de activitate.

   Care sunt serviciile de contabilitate oferite pentru SRL? 

    

   Gama de servicii oferite de catre nuamcontabil.ro este extinsa, astfel incat poti fi sigur ca toate nevoile companiei tale sunt acoperite. Iti oferim cele mai bune servicii si cel mai bun pret contabilitate SRL pentru ca tu sa investesti timpul in visul tau si in dezvoltarea afacerii.

   Echipa nuamcontabil.ro ofera servicii de contabilitate personalizate, numai dupa ce vom stabili toate detaliile necesare si in urma unei analize riguroase a contabilitatii de pana atunci. 

   In mare parte, evidenta contabila a unui SRL include urmatoarele servicii: 

   • lunar sau periodic, in functie de necesitate, vom prelua, verifica si inregistra documentele contabile intr-un soft specializate 
   • inregistrarea obiectelor de inventar, mijloacelor fixe si mobile, a cheltuielilor si asa mai departe 
   • furnizare lunara si trimestriala a celor mai importante statistici si rapoarte (balanta de verificare, jurnal pentru cumparaturi, pentru vanzari, ordine de plata si multe altele) 
   • verificam si organizam pontajul salariatilor si statele de plata pentru acestia 
   • asiguram preluarea corecta a sumelor in toate declaratiile si le depunem la timp la organele abilitate
   • asiguram sprijinul necesar pentru achizitii si livrari intracomunitare: verificam conditiile necesare pentru realizarea acestor operatiuni si le inregistram in conformitate cu dispozitiile legale 
   • inchidere TVA si stabilirea sumelor pe care le ai de plata sau de recuperat 
   • verificarea pragului de TVA pentru neplatitori sau pentru platitorii trimestriali
   • asiguram intocmirea si certificarea situatiilor financiare si multe altele. 
   Contabilitate SRL - NuAmContabil
   Contabilitate SRL - NuAmContabil

   Asa cum se poate observa, oferim numeroase serviciile de SRL-D contabilitate si contabilitate SRL, indiferent de domeniul de activitate. Contabilul este cel mai bun prieten al afacerii tale, iar nuamcontabil.ro iti ofera mai mult! Iti punem la dispozitie cea mai buna echipa de experti care te vor ajuta sa ajungi la zi cu toate documentele necesare si cu toate operatiunile! Timpul, linistea si siguranta ta sunt importante pentru noi, asa ca lasa-ti toate grijile in mainile noastre. Vom gandi impreuna strategia potrivita, astfel incat firma ta sa prospere si sa nu ai niciodata griji in ceea ce priveste depunerea documentelor contabile. 

    

   Stim ca un aspect foarte important il reprezinta si pretul pentru serviciile pe care le contractezi, insa nu trebuie sa iti faci griji! Iti oferim cel mai bun tarif contabilitate SRL, astfel incat sa nu ai nicio scuza pentru a mai amana contractarea unei echipe specializate. Dupa cum poti vedea, oferim o gama larga de servicii, astfel ca indiferent de ce ai avea nevoie, suntem aici pentru tine! Facem fata oricarei provocari, avand in vedere experienta de care dispunem si determinarea ce ne caracterizeaza. Pentru nuamcontabil.ro, nimic nu este imposibil! Ne plac provocarile si suntem pregatiti sa iti oferim cele mai bune servicii contabile de pe piata. Indiferent daca detii un SRL sau un SRL-D, te asteptam cat mai curand la o discutie! 

    

   Tu ne predai contabilitatea. Noi ne asumam responsabilitatea!