0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Contabilitate SRL

Contabil autorizat desemnat pentru afacerea ta
contabilitate srl 1

De La Cifre, La Succes

Structura serviciilor contabile lunare este complexa si respectarea ei asigura performanta buna a afacerii tale.

Preluare documente lunare

Prelucrare documente primare

Certificarea situatiilor contabile

Inregistrarea foilor de prezenta ale angajatilor

Intocmire registre contabile obligatorii

Intocmirea si transmiterea OP-urilor aferente TVA si impozit

Intocmirea balantei lunare

Intocmire jurnale obligatorii

Intocmire situatii manageriale

Intocmirea si depunerea declaratiilor lunare

Intalnirea lunara cu reprezentantul societatii

Intocmirea si transmiterea OP-urilor aferente taxelor salariale

Ai o societate nou infiintata sau nu esti multumit de contabilul actual? Solicita o sesiune de consultanta gratuita la nuamcontabil.ro si afla ce putem face pentru tine!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau
  Ai o societate nou infiintata sau nu esti multumit de contabilul actual? Solicita o sesiune de consultanta gratuita la nuamcontabil.ro si afla ce putem face pentru tine!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau


   Ai o firma nou infiintata si pare ca incepi deja sa iti pierzi entuziasmul in fata birocratiei? 

   Sau esti antreprenor de ceva vreme si stii deja care sunt provocarile pe care le ai de depasit pentru a-ti dezvolta afacerea la potentialul maxim?

    

   Indiferent de context, daca ai un SRL, ai nevoie de un partener serios, cu experienta si expertiza, conectat la realitatile fiscal-legislative aflate in continua schimbare. Adica de cineva care intelege cu adevarat atat obiectivele de afaceri pe care ti le setezi, cat si pasii pe care ii ai de urmat. Cineva care iti poate raspunde solicitarilor chiar si in mai putin de 8 – 10 ore!

    

   Din fericire, atunci cand alegi sa colaborezi cu nuamcontabil.ro, o intreaga echipa incepe sa lucreze rapid pentru tine. Experti contabili autorizati CECCAR, auditori, consultanti fiscali, economisti si juristi vor fi coordonati de catre contabilul desemnat tie si afacerii tale. Totul pentru eficientizarea activitatii si maximizarea resurselor tale. Nu ne limitam activitatea doar la prelucrarea documentelor contabile lunare. Cream in jurul afacerii tale un intreg sistem de suport. Acesta este menit sa iti indeplineasca asteptarile. Personalizam solutiile pentru contabilitate srl, pe care ti le oferim si ne adaptam strategic nevoilor tale de business. Printr-o optimizare constanta raportata la situatiile economice cu care te intalnesti de-a lungul timpului, putem contribui cu adevarat la succesul tau.

    

   Oricat de mare sau mica este afacerea ta, lasa partea de contabilitate srl in seama noastra! Recastiga-ti timpul, linistea si siguranta de care ai nevoie! Pentru a gandi strategiile potrivite, pentru a te bucura de micile reusite sau chiar pentru a petrece mai mult timp cu familia.

    

   Tu ne predai contabilitatea. Noi ne asumam responsabilitatea!

   contabilitate srl 2