Contabilitate specifica fonduri nerambursabile

Ai nevoie de un contabil? Atunci opteaza pentru cel mai bun serviciu de contabilitate specifica pentru firmele care au atras fonduri Europene.

Beneficiezi de

Analiza Inregistrarii la Autoritatea Contractanta

Stabilirea Monografiei Contabilie

Sistem Intern de Indosariere

Inregistrarea Contabila a Proiectului

Inregistrarea Documentelor

Consultanta in Integrarea Balantei Proiectului

Avantajele tale

Serviciile de contabilitate specifica fondurilor Europene iti asigura o buna functionalitate a companiei dar si siguranta ca nu vei avea cum sa dai gres cu luarea deciziilor.

Contabilitate specifica fonduri nerambursabile pentru afacerea ta

Ai nevoie de un contabil? Atunci opteaza pentru cel mai bun serviciu de contabilitate specifica.

Atunci cand ne referim la contabilitate specifica ne gandim la complexitatea acesteia.  Aceasta ramura cuprinde numeroase actiuni precum :

Analiza modalitatii de inregistrare solicitat de catre Autoritatea Contractanta

Definirea unui sistem intern de indosariere si inregistrare a documentelor aferente proiectului finantat

Stabilirea monografiei contabile adaptata pe specificul Clientului si al Finantarii

Inregistrarea contabila a proiectului finantat de catre specialistii nostri

Consultanta in integrarea balantei aferenta proiectului finantat in contabilitatea proprie a Clientului.

Toate aceste servicii iti sunt disponibile daca vei alege sa colaborezi cu noi. Toate cele mentionate mai sus iti asigura o buna functionalitate a companiei dar si siguranta ca nu vei avea cum sa dai gres cu luarea acestei alegeri.

Noi suntem aici pentru tine. In momentul in care vei intelege care sunt nevoile companiei tale vei reusi sa iei cele mai bune alegeri. Complexitatea serviciilor oferite de catre compania noastra vin in ajutorul tau si te ajuta sa iti faci compania sa functioneze asa cum legea prevede. Este momentul oportun sa lasi toata aceasta treaba pe mainile unor profesionisti.

Doar in cadrul companiei noastre vei reusi sa ai parte de cele mai prompte servicii. Inregistrarea contabila este un proces foarte greu de realizat, mai ales daca nu ai studii in acest domeniu. Pe langa asta definirea unui sistem de indosariere a tuturor actelor este alambicat deoarece trebuie sa stii de fiecare data unde sa cauti anumite date. Nu orice persoana poate fi atat de organizata si sa gaseasca cele mai simple procedee de tine totul sub control.

Orice antreprenor care intelege cat de importanta este organizarea pentru afacerea ta isi va angaja un contabil care sa se ocupe de toate calculele si de toate analizele care sunt necesare.  Contacteaza-ne si nu vei regreta. In cadrul companiei noastre vei gasi doar persoane special abilitate care sa te ajute sa iti dezvolti afacerea si care sa te ajute sa ai parte de succesul pe care il doresti.

Noi ascultam intotdeauna cerintele clientilor nostrii si ne asiguram ca de fiecare data ca acestia au parte de cea mai frumoasa si mai calitativa colaborare.

Contabilitatea nu este un domeniu usor asa ca este mult mai bine daca vei lasa niste specialisti sa se ocupe de ea asa cum este recomandat.  Tu te poti ocupa de celelate aspecte care sunt esentiale intr-o intreprindere. Nu te aglomera cu o sarcina atat de complexa, poti face multe alte lucruri care iti vor fi mult mai utile. Un antreprenor se poate ocupa de modalitatea in care compania sa este promovata sau de ce nu sa te implici mult mai mult in sarcinile de pastrarea relatiei cu clientii si realizarea planurilor de dezvoltare. Orice alt domeniu este mult mai atractiv si mai usor de realizat decat contabilitatea. De aceasta se poate ocupa doar un profesionist care stie intotdeauna ce este de facut si care nu pierde timpul si se axeaza intotdeauna pe ce este mai important si mai util ca intreprinderea ta sa functioneze perfect.

Vino sa vezi ce putem face pentru afacerea ta! Cere o consultanta gratuita acum.

sau trimite-ne un mesaj si te contactam noi

Parte din Grupul de firme Business Media Strategy S.A.
Strada TURTURELELOR, Nr. 62, Scara 2, Etaj 8, Ap. 17, sector 3, Bucuresti

031 434 37 98 0739 281 528
office@nuamcontabil.ro