0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

 

Contabilitate PFA

Mai simplu, mai eficient, pentru afacerea ta!
contabilitate pfa 1

Rezultate Mari, Preocupari Mici 

Ca Persoana Fizica Autorizata ai putea face tu totul, dar oare ar fi si eficient? Stim ca ai nevoie de sprijin cu contabilitate pfa! De aceea iti raspundem solicitarilor in mai putin de 10 ore si ne putem ocupa pentru tine de:

Preluarea documenteor contabile.

Introducerea documentelor primare.

Redactarea declaratiilor fiscale.

Depunerea declaratiilor si formularelor necesare.

Intocmirea registrelor (de mijloace, jurnal).

Crearea si transmiterea OP-urilor aferente TVA si impozit.

Intocmirea situatiilor financiare.

Redactarea planului de conturi conform specificului activitatii desfasurate.

Evidenta registrelor de casa si de banca.

Evidenta depozitelor bancare, a furnizorilor, clientilor si stocurilor.

Elaborarea jurnalelor de vanzari si achizitii.

Intocmirea balantei de verificare.

Daca ai nevoie de un contabil cu experienta, specialistii nuamcontabil.ro iti stau la dispozitie! Lasa-ne mesajul tau si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un expert contabil ce iti va oferi toate informatiile necesare!

  Nume
  Email
  Telefon
  Mesajul tau


  Daca ai nevoie de un contabil cu experienta, specialistii nuamcontabil.ro iti stau la dispozitie! Lasa-ne mesajul tau si in maxim 24 de ore vei fi contactat de un expert contabil ce iti va oferi toate informatiile necesare!

   Nume
   Email
   Telefon
   Mesajul tau


   Ai optat pentru deschiderea unui PFA pentru ca parea o solutie mai potrivita pentru nevoile tale de business? Ei bine, ceea ce pare mai usor, deseori se dovedeste a fi mai complex decat credeai. Pentru ca desi a te ocupa singur de contabilitate pfa pare ca iti reduce din costuri, ajunge sa iti consume foarte mult timp. Timp pe care l-ai putea petrece crescand afacerea, dezvoltand noi produse/servicii sau bucurandu-te de toate clipele alaturi de familie.


   Din fericire, la nuamcontabil.ro avem pentru tine specialisti in domenii precum audit, fiscalitate, legislatie, contabilitate, juridic, economic. Contabilii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor. Si nu oricum! Ci cu solutii personalizate, adaptate specific nevoilor business-ului tau. Oricat de mare sau mic ar fi el.


   Nu suntem singurii din domeniu, dar suntem printre cei mai buni! Valorile pe care ne-am construit experienta si ne-am castigat renumele reprezinta garantia pe care o integram in orice proiect.

   Si ca sa fim siguri ca vei gasi la noi profesionalismul pe care il cauti, la pretul pe care ti-l permiti, am conceput mai multe variante de pachete. Acestea cuprind onorarii in raport doar cu numarul de documente prelucrate lunar. Indiferent de industrie. Indiferent de cifra de afaceri.

   contabilitate pfa 2