Consultanta in optimizarea activitatii

Contabilul este persoana care te va ajuta sa iti dezvolti compania. Cu ajutorul acestuia vei reusi sa ai parte de cele mai bune si mai sigure planuri de viitor.

Beneficiezi de

Asitenta pentru stabilirea formei de organizare

Asistenta in Pregatirea Personalului

Optimizarea Taxelor si Impozitelor

Consultanta pentru Intocmirea Documentelor

Consiliere Periodica

Multe Altele

Iti optimizezi taxele si impozitele

De ce sa platesti mai mult decat trebuie? Optimizeaza-ti activitatea firmei asfel incat sa platesti legal taxe si impozite mai mici.

Consultanta in optimizarea activitatii

Contabilul tau este  persoana care iti asigura succesul.

Contabilul este persoana care te va ajuta sa iti dezvolti compania. Cu ajutorul acestuia vei reusi sa ai parte de cele mai bune si mai sigure planuri de viitor.

In cadrul companiei noastre vei avea parte de cele mai profesionale servicii de consultanta in optimizarea activitatii. Te-ai gandit la asta pana acum? Daca nu, afla in cele ce urmeaza care este rolul acestui serviciu si cum te poate ajuta.

In primul rand vei primi asistenta privind stabilirea celei mai avantajoase forme de organizare precum SRL, PFA, II din punctul de vedere al taxelor care urmeaza a fi platite. Aceasta te va ajuta sa iti dai seama de ceea este mai avantajos pentru tine si ce te poate ajuta pe viitor.

Consiliere periodica privind optimizarea taxelor si impozitelor. Este un beneficiu care te ajuta sa nu mai pierzi vremea gandindu-te la toate aceste detalii. Compania ta trebuie sa achite toate aceste taxe pentru a putea functiona. Statul este intotdeauna atent la taxele pe care companiile trebuie sa le plateasca.

Acordarea de asistenta in pregatirea personalului propriu al Clientului in vederea intocmirii documentelor primare  ( NIR, Registru de casa , Bonuri de consum , Rapoarte de productie , Ordin de deplasare ). Toate astea te scapa de o sarcina in plus. Daca se intampla sa ai nevoie de o anumita factura sau de ce nu sa calculezi salariile , contabilul este persoana care te poate ajuta in toate astea.  Este persoana care este intotdeauna la curent cu tot ce se intampla in compania ta si care iti vine in ajutor ori de cate ori ai nevoie.

Afacerea ta poate avea parte de un management operational mai eficient cu ajutorul unui contabil. Trebuie sa iti aloci tot timpul pe care il ai disponibil pentru a-ti administra afacerea si pentru a o dezvolta. Lasa contabilitatea pe mainile unor specialisti care nu te vor dezamagi si care lucreaza alaturi de tine pentru dezvoltare si pentru succes. Alaturi de contabilul tau iti poti atinge toate telurile si mai mult de atat poti avea parte de timp liber pentru familie.

O afacere ocupa de regula foarte mult timp iar familia ta ar putea sa se simta neglijata. Colaboreaza cu noi si vei vedea ca cel putin in privinta contabilitatii nu va mai trebui sa te ingrijorezi. Afacerea ta este in mainile unor profesionisti care iti vor fi alaturi la fiecare pas.

Noi iti vom oferi consultanta de care ai nevoie pentru ca succesul pe care il doresti sa nu intarzie sa apara. De la noi poti invata cum iti poti eficientiza timpul astfel incat toate sarcinile tale sa fie duse la bun sfarsit. Compania ta va inflori chiar sub ochii tai si abia atunci vei realiza ca ai luat cea mai buna alegere. Noi suntem aici pentru tine si pentru nevoile tale. Te vom ajuta cu tot ce ne sta in putinta sa iti realizam toate dorintele si sa ai parte de o companie sigura care sa reziste pe piata si sa faca fata tuturor provocarilor.

Vino sa vezi ce putem face pentru afacerea ta! Cere o consultanta gratuita acum.

sau trimite-ne un mesaj si te contactam noi

Parte din Grupul de firme Business Media Strategy S.A.
Strada TURTURELELOR, Nr. 62, Scara 2, Etaj 8, Ap. 17, sector 3, Bucuresti

031 434 37 98 0739 281 528
office@nuamcontabil.ro