0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

8 sfaturi de succes în afaceri extrem de eficiente pentru antreprenori

8 sfaturi de succes în afaceri extrem de eficiente pentru antreprenori

A fi antreprenor inseamna ca deseori vei parcurge propriul drum: niciun ghid de cariera, consilier sau harti nu te vor ghida de la un pas la altul – va trebui sa te reconciliezi pe masura ce înaintezi. Te vei confrunta cu momente de indoiala si incertitudine si cu multe nopti nedormite.

Astazi, iti voi prezenta cateva sfaturi extrem de eficiente pe care trebuie sa le urmezi pentru a deveni antreprenor.

1. Incearca sa iti tii viziunea la acelasi nivel

Viziunea este cea mai importante. De aceea, am pus acest sfat pe primul loc pentru ca, daca lucrurile nu merg chiar asa cum ti-ai imaginat, nu trebuie sa uiti de viziunea ta cu care ai plecat la drum. Pe parcursul unei afaceri vei da si de bune si de rele, dar, cel mai important este cum gestionezi situatia in sine.

2. Alimenteaza-ti viziunea cu perseverenta

Ceea ce ar trebui sa mearga mana in mana cu o viziune mare este perseverenta de care vei avea nevoie pentru a continua sa mergi inainte. 

Uneori, cand lucrurile devin provocatoare pe calea ta ca antreprenor, trebuie sa te angajezi sa mergi mai departe, indiferent de disconfortul si frica din jurul urmatorilor pasi. Cand iti alimentezi viziunea cu perseverenta, in cele din urma vei intalni succesul.

3. Fa-ti un plan, dar fii flexibil.

Ai nevoie de cateva seturi de planuri, chiar daca fiecare are doar cateva pagini. Un plan de afaceri, cu o schita de marketing, sunt planuri importante pentru succes. Ele te ajuta sa identifici reperele majore ale drumului de urmat si sa iti definesti succesul, dar si sa impartiti calatoria in valori importante unde le poti urmari progresul.

4. Profita de abilitatile tale

Daca esti deja bun in mod natural la ceva sau ai un set de aptitudini, profita de acest lucru. Nu incerca sa faci de toate pentru afacerea ta. Inchiriaza sau semneaza contracte cu agentii pentru lucrurile pe care nu le poti face si concentreaza-te pe punctele tale tari cat mai repede si des posibil. Nu poti fi stapan pe toate.

5. Evita burnout-urile

Este unul dintre cele mai bune sfatur: evita burnout-urile. Sanatatea ta este literalmente cel mai important lucru din viata ta. Nu munci pana la epuizare. Ai grija sa te relaxezi si sa te rasfeti in timpul liber. Iesi cu prietenii, cu familia, fa lucruri care te relaxeaza. Asta este foarte important, deoarece, odata ce ai ajuns la burnout, nu vei mai da randament maxim. Majoritatea antreprenorilor au aceasta tendinta, ceea ce nu este ok.

Te vei epuiza daca iti sacrifici sanatatea fizica si psihica in schimbul succesului. Deci, ai grija de tine.

Acum ca stii ce inseamna viata de antreprenor si de ce trebuie sa tii cont, pasul urmator este sa iti deschizi o firma. Echipa NuAmContabil vine in sprijinul tau si te va ajuta cu infiintare SRL. Tot ce trebuie sa faci este doar sa ne contactezi si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie.

Infiintarea unui SRL este mai simpla atunci cand echipa noastra este alaturi de tine.