0744.799.083

0724.261.247

office@nuamcontabil.ro

3 sfaturi de contabilitate pentru ca firma ta sa fie mai profitabila

3 sfaturi de contabilitate pentru ca firma ta sa fie mai profitabila

Fiecare loc de munca vine cu provocarile sale, dar a fi contabil este deosebit de dificil. Intre termenele limita care trebuie respectate, fuziunile clientilor de rezolvat si auditurile de finalizat, trebuie totusi sa va asigurati ca evitati erorile, pentru ca un client nemultumit sa nu solicite actiuni legale pentru o mica greseala pe care nu stiati ca ati facut-o.

In lumea financiara, va exista intotdeauna presiune pentru a lucra cu acuratete si pentru a realiza actele corect. Cu toate acestea, trebuie sa luati in considerare profitabilitatea si eficienta. In 2022, lucrurile se schimba in lumea contabilitatii. Vor fi noi procese de adoptat si noi instrumente cu care sa te obisnuiesti. Odata cu cresterea AI (inteligentei artificiale) si a automatizarii, este important sa folositi tehnologia.

Cum ne putem asigura ca lucram inteligent si ca ramanem profitabili intr-o lume care se schimba din toate privintele? Astazi, iti voi prezenta 3 sfaturi de contabilitate pentru ca firma ta sa fie mai profitabila.

Scapati de serviciile cu valoare redusă

Acum este momentul sa petreceti mai mult timp pentru furnizarea de servicii profitabile. Inainte de orice altceva, fa-ti timp pentru a evalua serviciile pe care le oferi si a vedea pe care le poti elimina. Acestea sunt servicii care nu aduc profituri bune, dar iti mananca mult timp. Noi, te ajutam cu firma contabilitate Bucuresti. Suntem la curent cu tot in materie de tehnologie si de acte.

Evaluând fiecare parte a serviciilor pe care le oferiti, probabil ca veti identifica sarcini care va consuma timp si bani si va tin din treaba. Daca acestea sunt parti cruciale ale serviciilor dvs., luati in considerare posibilitatile de simplificare sau automatizare a portiunilor, astfel incât sa puteti oferi mai multe servicii, dar sa petreceti mai putin timp in ceea ce priveste sarcinile obositoare. Acest lucru este valabil pentru orice tip de afacere. Optimizeaza-ti timpul.

Reduceti ineficienta operationala

Câti bani cheltuiti pentru ineficienta operationala? Reevaluati instrumentele pe care le utilizati, procesele si modul in care comunicati cu echipa si clientii. Daca sunteti de parere ca nu aveti ineficiente in operatiunile dvs., atunci probabil ca va uitati in locurile gresite.

Când va gânditi la acest lucru, va veti putea gândi la modalitati mai bune de a stoca date, de a elimina sau de a automatiza pasii din fluxul de lucru si de a gestiona proiecte. Iti va consuma mult timp pentru a defalca fiecare pas al procesului, deoarece chiar daca crezi ca operatiunile tale sunt eficiente, vor exista intotdeauna ineficiente si blocaje pe care le poti rezolva pentru a-ti imbunatati profitul.

Concentrati-va pe un model de preturi bazat pe valoare

Majoritatea firmelor/companiilor se bazeaza pe modele de preturi fixe, adica, nu doresc negocieri, ceea ce este normal. Problema cu aceasta procedura este ca iti poate alunga clienti imoprtanti. Noi te putem ajuta – Implementeaza-ti in firma ta negocierea. Cu siguranta clientii tai vor aprecia.

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne acum! Iti putem oferi diverse servicii la preturi extraordinare. In general, clientii isi doresc sa isi rezolve problema repede sau sa achizitioneze ceva rapid si la un pret bun.